Adventi különlegességek a Könyvtárban

A december beköszöntével az adventi időszak is elkezdődött. Könyvtárunk is készül az ünnepekre, kézműves programokkal, ünnepi dekorációval és meseolvasással várjuk az érdeklődőket. 

Zöld könyvtárunkban a karácsonyfánk újrahasznosított díszekben, könyvtárosaink pedig karácsonyi fülbevalókban tündökölnek. Az adventi gyertyáinknak ebben az évben is a gyerekkönyvtár ablaka ad helyet, ahol minden héten egy újabb gyertya kap lángot az ünnepekig. 

Decemberben 13-án várjuk ingyenes Horgolda programunkra a horgolni vágyókat. Az adventi időszakhoz passzoló minikarácsonyfát horgolunk kézműves alkotóműhelyünkön. December 16-án a Kézműves Kuckónk alkalmával különleges ajándékkísérőket alkothatnak a látogatók, akár méhviaszból is. Egy kellemes családi program, amivel környezettudatos ajándékkísérőket lehet készíteni a meglepetések mellé. December 20-án, 17 órától közösségi meseolvasáson lehet részt venni, ahol együtt olvassuk fel Gimesi Dóra: A tündér csizmája című meséjét. 

Érdemes megnézni könyvajánló polcainkat, ahova összegyűjtöttük a karácsonyi könyveket, amelyek segítenek az ünnepi hangolódásban! Készüljünk együtt az ünnepekre! 

2019 2020 2021 2022 2023 2024