Újra korlátozások nélkül

2021. július 6-tól a hatályos kormányrendelet alapján újra korlátozások nélkül látogatható a könyvtár. Az épületekbe való belépésnek ezentúl nem feltétele a védettségi igazolvány, így minden olvasónk számára elérhetővé válik a szabadpolcos válogatás, a helyben olvasás lehetősége, a rendezvények látogatása és olyan további szolgáltatások, mint a számítógép és wifi használat vagy a pingpong. Ezzel egyidőben a könyvcsomag-szolgáltatás megszűnik.

Az eddig érvényben lévő egészségügyi előírások szerinti 1,5 méter megtartása, a maszk használata és a kézfertőtlenítés nem kötelező, minden látogatónk saját belátása szerint élhet a védekezés eszközeivel.

Az idei rendkívüli zárvatartásokat kompenzálva, könyvtárainkban nem vezettünk be nyári nyitvatartást, így a nyári hónapokban is teljes nyitvatartásban van lehetőség könyvek, filmek, újságok, hangoskönyvek közül válogatni, kölcsönözni és a megszokott nyári zárvatartás időtartamát is lerövidítettük.

Aki szeretné beszerezni a legfrissebb, legropogósabb olvasnivalókat a nyaraláshoz július 30-ig mindenképpen látogasson el az Ezüsthegyi Könyvtárba, hiszen augusztus 2-től két hétre bezár a könyvtár. A nyári zárvatartás az eddigi évekhez képest idén rövidebb lesz, augusztus 17-én már újra várjuk a könyvek rajongóit és a pihenni vágyókat a szabadtéri olvasóteremmel, kültéri játékokkal a könyvtárunk kertjében, a hűsítő árnyékot adó fák alatt. Az Ezüsthegyi Könyvtár nyári zárvatartása alatt központi könyvtára, a Platán Könyvtár változatlan nyitvatartással üzemel.

 

2019 2020 2021 2022 2023 2024