Ünnepi különlegességek a Könyvtárban

A december beköszöntével az adventi időszak is elkezdődött. Könyvtárunk is készül az ünnepekre, adventi könyves kalendáriumokkal és karácsonyi dekorációval várjuk az érdeklődőket. 

Az Óbudai Platán Könyvtárban könyvekkel számolunk vissza a karácsonyig. Adventi kalendáriumunk minden napra ajánl egy meglepetés könyvet, ami esténként ünnepi hangulatot varázsol otthonunkba. Meglepetésként karácsonyi versekkel is készülünk az érkezőknek, amit otthon a családnak is fel lehet olvasni. A kisebbeknek napsoroló mondóka segít visszaszámolni a Jézuska üdvözléséig és mesés adventi kalendáriumunkba minden napra egy újabb történet jut. 

Adventi könyvvásárt tartunk december 5-én, ahol már 100 Ft-tól vásárolhatóak könyveink. Érdemes körbenézni a polcokon, hiszen rendkívül jó áron hozzájuthatunk az értékes karácsonyi ajándékokhoz. Mi is lehet környezettudatosabb ajándék egy szép állapotú, vagy alig használt könyvnél? 

Könyvajánló polcainkon most karácsonyi könyveket gyűjtöttük össze, amelyek segítenek az ünnepi hangolódásban! Készüljünk együtt az ünnepekre!

2019 2020 2021 2022 2023 2024