Könyvtár nyáron - érvényes 2021. 07.06-ig

Hűsítő olvasmányélmények a forróságban? Szerintünk sem maradhat ki a nyárból! Könyvtárainkban a nyári hónapokban is teljes nyitvatartásban van lehetőség könyvek, filmek, újságok, hangoskönyvek közül válogatni és kölcsönözni. Mindezt a védettségi igazolvánnyal rendelkezők a könyvtár épületébe belépve, a könyvespolcokról szabadon válogatva, a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők pedig továbbra is a könyvcsomag-szolgáltatás keretében tehetik meg.  A könyvtárba való belépéskor kötelező bemutatni a védettségi igazolványt és a személyazonosságot is igazolni kell, kérjük, hogy igazolványait feltétlenül hozza magával. A könyvtár az adatokat nem rögzíti.

Az idei év rendkívüli zárvatartásait kompenzálva, idén nem vezetett be könyvtárunk nyári nyitvatartást, így látogatóinknak a teljes nyitvatartási időben rendelkezésére áll a könyvtár látogatása és a megszokott nyári zárvatartás is rövidebb.

Aki szeretné beszerezni a legfrissebb, legropogósabb olvasnivalókat a nyaraláshoz július 19-ig mindenképpen látogasson el a Platán Könyvtárba, hiszen július 19-től két hétre bezár a könyvtár. A nyári zárvatartás az eddigi évekhez képest idén rövidebb lesz, augusztus 3-án már újra várjuk a könyvek rajongóit és a pihenni vágyókat a szabadtéri olvasóteremmel, kültéri játékokkal a könyvtárunk kertjében, a hűsítő árnyékot adó fák alatt. A Platán Könyvtár nyári zárvatartása alatt fiókkönyvtára, az Ezüsthegyi Könyvtár változatlan nyitvatartással üzemel.

 

2019 2020 2021 2022 2023 2024