Közel 300 könyvújdonsággal indítjuk az új évet!

Reméljük 2022 lesz az az év, amikor minden új évi fogadalom megvalósul, mint „Idén többet fogok olvasni!” vagy „Idén mindenképpen elolvasom a …” vagy Idén felfedezek új írókat és műfajokat is!”

Segítségként közel 300 darab könyvújdonságot szereztünk be tavaly év végén, melyek már elérhetőek a könyvtárainkban! Az új könyvek között olyan friss megjelenésűek is találhatóak, mint a 2021. november 20-án megjelent Billy Summers, a világhírű Stephen King legújabb magyar nyelvű krimije; a népszerű filmrendező Quentin Tarantino első regénye, a 2021. november 30-án kiadott Volt egyszer egy Hollywood, ami a két Oscar-díjat nyert filmjének tovább gondolása. Szintén kölcsönözhető már a nagy bestseller befejezése, a Presser könyve 2. is, vagy a 2021. szeptemberében megjelent Volt egyszer egy varrodám Náray Tamástól.

1_konyvek

Letehetetlen újdonságaink közé tartozik még a világhírű Ken Follett Soha című legújabb alkotása, a nagy mesélő Jeffrey Archer legújabb elbeszéléskötete, az angol humorra jellemző elemeket felvonultató, 15 novellából álló Metszéspontok, vagy napjaink egyik legjelentősebb prózaírója, Elena Ferrante 2021. október 29-én megjelent Véletlen találatok című alkotása.

2_konyvek

A romantikus könyvek rajongói olyan újdonságok közül válogathatnak, mint Anne Jacobs 2021. októberében kiadott Holdfény a szavanna felett című könyve, Susan Mallery Másodszor nem hibázhatsz című műve, Danielle Steel 2021. november elején megjelent Gyerekjáték című legújabb alkotása, vagy a kedvelt magyar írónő, Fábián Janka elvarázsoló története Az Anna-bál szerelmesei.

3_konyvek

A gyerekeket is várjuk új mesekönyvekkel, mint a Bogyó és Babóca sorozat legújabb könyve, a 2021. novemberében megjelent Mesék a pöttyös házból vagy a szuperegerek legújabb kalandja, a Rémisztő rovarok rohama című könyv Geronimo Stiltontól. A fiúknak olyan újdonságokkal készültünk, mint a 2021. szeptember 21-én megjelent LEGO minifigurák – A kezdetektől napjainkig könyv, amiben közel 2000 népszerű és ritka minifigura található.

Gyerekkönyvek

Az ifjúságnak szóló 12+ részlegünk is bővült, ahol már kölcsönözhető a 2021. november 29-én megjelent Böszörményi Gyula könyvsorozatának legújabb kötete, a Lúzer Rádió, Budapest 6. A szívzűr-hadművelet vagy a Christopher Paolini tollából született A villa, a boszorkány és a sárkány és nem hiányozhat Frank Herbert nagysikerű fantasztikus története, a Dűne 2021-es képregény kiadása sem. 

12+ könyvek

A borzongás rajongóinak újonnan kölcsönözhető környezetvédelmi témájú könyveinket is ajánljuk, mint Daneil Keyes Érintés című thrillerét, vagy akinek Őslénypark című regénye alapján a Jurassic Park is készült, Michael Crichton egyik újabb remekét a Félelemben című regényét. A 2021. november 2-án megjelent A polip kilencedik karja - Klímakatasztrófa vagy Világkormány Dirk Rossmann német milliárdos üzletember, a Rossmann, Németország második legnagyobb drogéria-áruházláncának alapító-tulajdonosának, első regénye is izgalmas thrillernek ígérkezik.

Ökokrimik

A legújabb könyvek beszerzését 2022-ben is folytatjuk és bízunk benne, hogy sok új évi fogadalom megvalósulásában segíthetünk, akár könyvújdonságokról, akár klasszikusokról legyen szó.

Olvasmányélményekben gazdag, boldog új évet kívánunk! 

2019 2020 2021 2022 2023