Közel 300 könyvújdonsággal indítjuk az új évet!

Reméljük 2022 lesz az az év, amikor minden új évi fogadalom megvalósul, mint „Idén többet fogok olvasni!” vagy „Idén mindenképpen elolvasom a …” vagy Idén felfedezek új írókat és műfajokat is!”

Segítségként közel 300 darab könyvújdonságot szereztünk be tavaly év végén, melyek már elérhetőek a könyvtárainkban! Az új könyvek között olyan friss megjelenésűek is találhatóak, mint a 2021. november 20-án megjelent Billy Summers, a világhírű Stephen King legújabb magyar nyelvű krimije; a népszerű filmrendező Quentin Tarantino első regénye, a 2021. november 30-án kiadott Volt egyszer egy Hollywood, ami a két Oscar-díjat nyert filmjének tovább gondolása. Szintén kölcsönözhető már a nagy bestseller befejezése, a Presser könyve 2. is, vagy a 2021. szeptemberében megjelent Volt egyszer egy varrodám Náray Tamástól.

1_konyvek

Letehetetlen újdonságaink közé tartozik még a világhírű Ken Follett Soha című legújabb alkotása, a nagy mesélő Jeffrey Archer legújabb elbeszéléskötete, az angol humorra jellemző elemeket felvonultató, 15 novellából álló Metszéspontok, vagy napjaink egyik legjelentősebb prózaírója, Elena Ferrante 2021. október 29-én megjelent Véletlen találatok című alkotása.

2_konyvek

A romantikus könyvek rajongói olyan újdonságok közül válogathatnak, mint Anne Jacobs 2021. októberében kiadott Holdfény a szavanna felett című könyve, Susan Mallery Másodszor nem hibázhatsz című műve, Danielle Steel 2021. november elején megjelent Gyerekjáték című legújabb alkotása, vagy a kedvelt magyar írónő, Fábián Janka elvarázsoló története Az Anna-bál szerelmesei.

3_konyvek

A gyerekeket is várjuk új mesekönyvekkel, mint a Bogyó és Babóca sorozat legújabb könyve, a 2021. novemberében megjelent Mesék a pöttyös házból vagy a szuperegerek legújabb kalandja, a Rémisztő rovarok rohama című könyv Geronimo Stiltontól. A fiúknak olyan újdonságokkal készültünk, mint a 2021. szeptember 21-én megjelent LEGO minifigurák – A kezdetektől napjainkig könyv, amiben közel 2000 népszerű és ritka minifigura található.

Gyerekkönyvek

Az ifjúságnak szóló 12+ részlegünk is bővült, ahol már kölcsönözhető a 2021. november 29-én megjelent Böszörményi Gyula könyvsorozatának legújabb kötete, a Lúzer Rádió, Budapest 6. A szívzűr-hadművelet vagy a Christopher Paolini tollából született A villa, a boszorkány és a sárkány és nem hiányozhat Frank Herbert nagysikerű fantasztikus története, a Dűne 2021-es képregény kiadása sem. 

12+ könyvek

A borzongás rajongóinak újonnan kölcsönözhető környezetvédelmi témájú könyveinket is ajánljuk, mint Daneil Keyes Érintés című thrillerét, vagy akinek Őslénypark című regénye alapján a Jurassic Park is készült, Michael Crichton egyik újabb remekét a Félelemben című regényét. A 2021. november 2-án megjelent A polip kilencedik karja - Klímakatasztrófa vagy Világkormány Dirk Rossmann német milliárdos üzletember, a Rossmann, Németország második legnagyobb drogéria-áruházláncának alapító-tulajdonosának, első regénye is izgalmas thrillernek ígérkezik.

Ökokrimik

A legújabb könyvek beszerzését 2022-ben is folytatjuk és bízunk benne, hogy sok új évi fogadalom megvalósulásában segíthetünk, akár könyvújdonságokról, akár klasszikusokról legyen szó.

Olvasmányélményekben gazdag, boldog új évet kívánunk! 

2019 2020 2021 2022 2023 2024