ONLINE FIZETÉS TÁJÉKOZTATÓ

Bejelentkezés az olvasói felületre az online fizetéshez platankonyvtar.hu honlapon keresztül elérhető alábbi linken: https://corvina.monguz.hu/WebPac.platdb/CorvinaWebSecure?action=patrondata.

Tájékoztatjuk, hogy az online fizetést csak abban az esetben tudja kezdeményezni, ha e-mail címmel rendelkezik, és az rögzítve van adatlapján. Ezt az online felületen Ön is megteheti. Az elektronikus számla kiállításának feltétele, hogy adatlapján rögzítve legyen aktuális címe. A címadatok megváltoztatását személyesen a könyvtárban lehet kérni.

A könyvnél vagy más dokumentumnál jelzett tartozás összege csak a hosszabbítást vagy visszavételt követően válik online befizethetővé!

Az internetes fizetés menete röviden

  • Bejelentkezés a könyvtár online katalógusának (OPAC) felületén a Bejelentkezés menüpontban a vonalkód és jelszó megadásával.
  • Online fizetés a Könyvtáraim, vagy a Pénzügyek fülről indítható. A fizetendő tartozások kiválasztása a tartozás megnevezése előtt található jelölőnégyzetbe tett pipával vagy az összes tétel fizetése esetén az Összes fizetendő kijelölésével történhet.
  • A kijelölést követően a Bankkártyás fizetés gomb aktívvá válik, a gomb megnyomásával megkezdődik az átirányítás a Simplepay by OTP oldalára.
  • Az átirányítás előtt megjelenő figyelmeztető szöveget olvassa el, majd a Megértettem szó előtti jelölőnégyzetbe tett pipával és a Rendben gomb megnyomásával lépjen át a Simplepay by OTP oldalra.
  • A Simplepay by OTP oldalán rögzítse adatait, melyet a Tovább gomb megnyomása után ellenőrizhet.
  • Amennyiben adatait megfelelőnek találja, a Jóváhagyás gombbal indítható a befizetés.
  • Ezt követően várja meg, míg a Simplepay by OTP oldaláról a rendszer visszairányítja a könyvtár felületére.
  • Ellenőrizze a banki tranzakcióit.
  • A számla adatai mellett jobbra található Részletek hivatkozás segítségével tekintse meg mentse le vegy nyomtassa ki a számláját.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a tranzakció befejezése előtt a Simplepay by OTP oldaláról kilép, vagy a böngésző vissza gombjával a könyvtár katalógusára visszalép, vagy a böngészőjét a tranzakció lezárulta előtt bezárja, akkor rendszerünkben a fizetés sikertelen lehet.

Amennyiben a tartozása a befizetést követően a Tartozások ablakban továbbra is szerepel, kérjük, jelezze a platan@kszki.obuda.hu e-mail címen.

Amennyiben nem saját gépről használta oldalunkat, kérjük, a művelet befejezése után a Kijelentkezés menüpont segítségével lépjen ki!