Olvasói kihívás gyerekeknek 2024 – Olvass, játssz és válassz a nyeremények közül!

OLVASNI MOST NEMCSAK ÉLMÉNY, HANEM JÁTÉK IS!

TEDD MÉG IZGALMASABBÁ AZ OLVASÁST ÉS CSATLAKOZZ A KÖNYVTÁR ÁLTAL HIRDETETT GYERMEK OLVASÓI KIHÍVÁSHOZ!

 2024. MÁJUS 7. - DECEMBER 13.

A kihívás ideje alatt a játékos kedvű gyerekeknek 5 könyvet kell kikölcsönözniük és elolvasniuk, melyek megfelelnek a megadott szempontoknak. Aki teljesíti a kihívást, választhat egy jutalomkönyvet a nyereménylistából.

A játékra jelentkezni a könyvtárban lehet a gyerekkönyvtárosnál, ahol a játékos megkapja a kihíváshoz tartozó űrlapot, amit a játék során kell kitölteni.

A játék menete

Keress a megadott szempontoknak megfelelő olvasmányokat a könyvtárban, úgy, hogy egy könyv csak egy kategóriában szerepeljen. Ha megtaláltad azt a könyvet, amit szívesen olvasnál és megfelel a megadott kategóriák egyikének, kölcsönözd ki és merülj el benne. Amikor visszahozod a könyvtárba a könyvet, jelezd a gyerekkönyvtárosnak, hogy az adott példány megfelelt a megadott kritériumnak és kérd, hogy aláírásával igazolja ezt. Legkésőbb 2024. december 13-ig add le a teljesített kihívást igazoló űrlapot és válassz egy jutalomkönyvet a nyereménylistából!

Kategóriák

EBBEN AZ ÉVEBEN ELOLVASTAM EGY OLYAN KÖNYVET, .... 

... ami állat(ok)ról szóló regény.

... ami a kedvenc mesekönyvem.

...ami nyomozós regény, vagy gyerekkrimi.

... ami verseskötet.

... ami a saját választásom.

A kihívásra jelentkezhet minden játékos kedvű olvasó, aki érvényes könyvtári tagsággal rendelkezik az Óbudai Platán Könyvtárban és még nem töltötte be a 18. életévét.

Ajánlott korosztály: 7-14 éves kor.

A kihívás maximum kétszer lehet teljesíteni a megadott időszakban.

Kalandra fel! 

 NYEREMÉNYLISTA

JÁTÉKSZABÁLYZAT