Ingyenessé vált a beiratkozás diák- és nyugdíjas-igazolvánnyal

A képviselőtestületi határozat alapján változik 2022. április 14-től könyvtárunk Használati Szabályzata és az eddigi 50% kedvezmény helyett ingyenesen iratkozhatnak be a diák- és nyugdíjas-igazolvánnyal rendelkezők, kortól függetlenül. Emellett továbbra is érvényben marad a 16 éven aluliak, a 65 éven felüliek, a közgyűjtemények dolgozói, illetve Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának fenntartásában működő intézmények alkalmazottai által igénybe vehető ingyenes tagság.

Könyvtárunk nagy örömmel bővíti az ingyenes beiratkozási kedvezményt igénybe vehetők csoportját, hogy ezzel még többen hozzáférhessenek a közel 70.000 könyvből, hangoskönyvből, folyóiratból, dvd-filmből álló gyűjteményhez, melyben megtalálhatóak a kortárs irodalomtól, a romantikus, fantasztikus, krimi-, kaland- és kamaszregényeken keresztül a képregényeken át a legújabb szakkönyvekig szinte minden műfajban a legnépszerűbb könyvsorozatok és a legújabb kiadások.

Reméljük minél többen élnek a lehetőséggel és válnak részévé az olvasást, a kulturális kikapcsolódást kedvelő közösségünknek.