Kutyaterápiás foglalkozás 6-11 éveseknek

Minden héten kedden 17:00-17:45 a könyvtárban 

Játékos, több irányú fejlesztő tevékenység, lazítás, stresszoldás, élménykutyázás! Elmélyülés a kutyák világában és rengeteg pozitív élmény vár benneteket sok játékkal. 

A 45 perces foglalkozás 10 fős csoportban 3000,- Ft./fő. 
A foglalkozást vezeti: Léczfalvi Kinga terápiás kutyás foglalkozásvezető és Polli a terápiás kutya. 
Kapcsolat: +36205485353 kleczfalvi@gmail.com 

 

Kerekerdő táncfoglalkozás 5-7 éveseknek

Minden héten szerdán 16.30 – 17.15 a könyvtárban. 

Az órákon moderntánc és balett alapokat tanulunk. Fejlesztjük a testtudatot, hogy már ne csak a megtanult technikai elemeket tudják végrehajtani, hanem az új mozdulatokat is egyre gyorsabban fogadják be. Megismerkedünk a zenével, a térrel, megtanulunk bennük tájékozódni, mozogni. Drámajátékokkal oldjuk az érzelmi állapotokat, fejlesztjük az előadókészséget. Kicsi kombinációkat tanulunk, erősítünk, nyújtunk, sokat nevetünk. 

Kapcsolat. Józsa Gabriella +3630293-7812 kerekerdotanc@gmail.com 

Egy húron pendülünk 0-3 éveseknek

Zenés baba-mama foglalkozás minden héten szerdán 9.30-10.00  a könyvtárban. 

A foglalkozásokon az édesanyák és édesapák óvodáskor előtti kisgyermekekkel zeneterápiás szemléletben megtapasztalhatják a közös játék és éneklés kapcsolatépítő és felszabadító erejét. 
A foglalkozást vezeti: Iván-Vidovics Teréz zeneterapeuta. 
Ár: 1500 Ft családonként, bérlet: 4000 Ft/3 alkalom

Kapcsolat: egyhuron@spiritusvocis.hu 

Arkki kurzusok

Arkki kurzus- Minden pénteken          

Alkotók (7-9.) 15:30-17:00 
Kísérletezők (4-6.)17:10-18:40  

Érdekel az építészet? Szeretsz barkácsolni? 
Ismerd meg a világot a díjnyertes finn Arkki pedagógia szerint! Az Arkki aprólékosan megtervezett kézzelfogható (hands-on) projektalapú feladatainak célja, hogy a gyerekek olyan élethosszig tartó készségekre tegyenek szert, mint a kreativitás, a komplex problémamegoldó képesség, a kritikus gondolkodás, az együttműködés, a kommunikáció és a rugalmasság.  
Csatlakozzatok az Arkki kurzusokhoz!A kurzusok részletes leírását megtaláljátok a honlapunkon (arkki.hu).A kurzusok ára félévenként 80.000 forint. A kurzus díja beiratkozáskor egy összegben fizetendő, amennyiben szeretnétek részletekben fizetni, kérjük jelentkezéskor jelezzétek. A kurzus a harmadik alkalom kezdetéig mondható vissza, ebben az esetben a hátralévő alkalmak összegét visszatérítjük. 
Jelentkezés: hello@arkki.hu