Holnap

Utazás a megoldások világába

Cyril Dion és Mélanie Laurent dokumentumfilmjének (118 perc) vetítése és workshop

2019. szeptember 28-án 11 órakor

Fiatal filmes csapat keresi a jelenben azt, ami a jövőhöz fontos. Nem hagyományos “road movie”, a fenntartható jövőről szóló kalandfilm, tele meglepő felfedezésekkel. A vetítés után 13 órától egy a filmhez kapcsolódó workshopra várjuk az érdeklődőket és azokat a szervezeteket, akik öko szemlélettel szeretnék alakítani a jövőnket!

Egyes szakértők szerint az emberiség egy része még a 21. század vége előtt kipusztulhat. Cyril Dion és Mélanie Laurent tíz különböző országban vizsgálódott, hogy kitalálják, mi vezethet a katasztrófához, és mindenekelőtt, hogyan lehet elkerülni azt. Útjuk során találkoztak pionírokkal, akik újra felfedezték a mezőgazdaságot, az energiát, a gazdaságot, a demokráciát és az oktatást. Bemutatják az összefogást, ahogy dolgoznak, és próbálják kitalálni, milyen lehet a közeljövő világa.

 

Nézzünk szembe  a klímaváltozással! Szemléletformáló programok Óbuda-Békásmegyeren

A Látogató tudomásul veszi, hogy a Rendezvényről kép- és hangfelvételt készíthetnek a Védegylet Egyesület és az Óbudai Platán Könyvtár munkatársai. Ennek megfelelően a Látogató a Rendezvényen történő részvétellel kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy Róla kép- és hangfelvétel készüljön. Egyidejűleg tudomásul veszi, hogy az Önről készített kép- és hangfelvétel tekintetében a felvétel készítője korlátlan, átruházható, és kizárólagos felhasználási jogosultságot szerez, azaz a Szervező ellenszolgáltatás nélkül jogosult a felvétel felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, különös tekintettel a KEHOP-1.2.1.  Helyi klímastratégiák kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás projekttel kapcsolatosan a Támogató részére történőtovábbítására. Az adatkezelési tájékoztatót a https://klima.obuda.hu/adatvedelem/ oldalon találja.